top of page

Leveransvillkor

EFTER DIN BESTÄLLNING ÄR LAGD OCH BETALD

 

Vi behandlar din beställning inom 24 timmar på vardagar (kundtjänst öppettider mån-fre 9.00-12.00).

När ordern behandlats är leveranstiden 1-3 arbetsdagar och du får vanligtvis hem beställningen i brevlådan.

Men om ditt paket är för stort så behöver du hämta ut paketet hos ditt postombud.  

När du lagt din beställning får du en orderbekräftelse till din email. Har du inte mottagit detta inom 1 arbetsdag ska du kontakta vår kundtjänst (kontakt@lillaskonhetsrummet.se)

Fri frakt gäller för beställningar över 799 kr efter avdrag för eventuella rabatter.

För beställningar mellan 1 kr - 799 kr är fraktkostnaden 79,00 kr. 

För paket som ej hämtats ut debiteras en avgift på 99 kr. Avgiften motsvarar de kostnader som det orsakat oss att skicka ut paketet, samt kostnaderna att mottaga det i retur. Om du ångrat dig när paketet redan har skickats från oss, måste du hämta ut paketet på ditt utlämningsställe och därefter skicka tillbaka det, läs mer i vår Returpolicy. Om paketet inte hämtas ut blir det automatiskt registrerat som ej uthämtat och debiteras därefter.

HÄMTA DIN BESTÄLLNING PÅ SALONGEN

Om du valt att hämta din order på salongen så gäller samma som ovan dvs vi behandlar din beställning inom 24 timmar på vardagar (kundtjänst öppettider mån-fre 9.00-12.00).

När du lagt din beställning får du en orderbekräftelse till din email. Har du inte mottagit detta inom 1 arbetsdag ska du kontakta vår kundtjänst (kontakt@lillaskonhetsrummet.se)

När din order har behandlats så kontaktar vi dig med förslag på tider som skulle kunna passa dig för upphämtning av ditt paket. Efter att du svarat vilken tid som passar dig och efter att vi har bekräftat att bokningen av överenskommen tid är genomförd är du välkommen på den bestämda tiden till:

SalongerieT

Kanslivägen 14, Tullinge

LEVERANSSÄTT

Vi skickar endast paket inom Sverige och använder oss av Postnord.

Vänligen kontakta oss på kontakt@lillaskonhetsrummet.se om du har några övriga frågor!

bottom of page